Žádné produkty v košíku.
Žádné produkty v košíku.
Extrahuje se ze sušených vajec. Bílek se oddělí od žloutků a samostatně se suší. Dehydrované hrudky se poté melou na potřebnou hrubost.
Extrahuje se ze sušených vajec. Bílek se oddělí od žloutků a samostatně se suší. Dehydrované hrudky se poté melou na potřebnou hrubost. Albumin má vysoký obsah bílkovin – až 90%. Při výrobě boilies se používá především na vytvrzení boilies. Zajistí perfektní pojivost i při použití velmi hrubých komponentů, jako jsou různé zrniny či nahrubo mleté částice.
Doporučené dávkování je 2–10% (dle použitých hrubších částic).
Cookie | Délka | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |